Primera reunió amb la Comissió Mixta

Amigues i amics de les Naus de Ribes:

Una bona notícia, dijous passat ens vam reunir amb la Comissió Mixta, per primera vegada.

S’hi aprobaron sense matisos de les cinc propostes:

1.- El “Centre de Dia”

2.- L’entrada a la “Nau 2 de Cultura”, amb el compromís d’una vegada dins d’ella, a través d’un procés participatiu (uns 7 mesos), amb col·lectius del barri i veïnat, poder presentar un “Projecte Cultural i model de Gestió “, tant per a la Nau 2 i 3.

No tan clar es va observar la proposta esportiva, emplaçant-a setembre, la següent reunió. I que permetés estudiar-lo a la nova regidoria.

I sense mes, us desitgem un molt bon estiu. I que al setembre amb les energies renovades puguem continuar amb aquesta aventura, “les Naus de Ribes per al barri i augestionadas per ell”.

***************

Amigas y amigos de las Naves de Ribes:

Una buena noticia, el pasado jueves nos reunimos con la Comisión Mixta, por primera vez.

En ella se aprobóaron sin matices de las cinco propuestas:

1.- El “Centro de Dia”

2.- La entrada a la “Nave 2 de Cultura”, con el compromiso de una vez dentro de ella, a través de un proceso participativo (unos 7 meses), con colectivos del barrio y vecindario, poder presentar un “Proyecto Cultural y modelo de Gestion”, tanto para la Nave 2 y 3.

No tan claro se observó la propuesta deportiva, emplazandonos a septiembre, la siguiente reunion. Y que permitiera estudiarlo a la nueva concejalia.

Y sin mas, os deseamos un muy buen verano. Y que en septiembre con las energias renovadas podamos continuar con esta aventura, “las Naves de Ribes para el barrio y augestionadas por el”.