L’Assemblea d’infraestructures a la comunitat educativa de l’IES Sant Vicent Ferrer

Divendres 13 de novembre, representants de l’assemblea d’infraestructures del centre ens vam reunir amb l’assessora i coordinadora de la secretaria autonòmica d’educació, Imma Sánchez, per tal de reprendre les converses sobre la reforma del Sant Vicent en el punt on les vam deixar amb l’ administració anterior.

Institut Sant Vicent

 

Al llarg de la reunió ens va expressar que la prioritat de la conselleria d’educació era d’acabar amb els barracons i amb les situacions més urgents quant a les infraestructures dels centres públics. Tanmateix va manifestar la seua sensibilitat cap al tema de la reforma estructural del nostre institut i es va interessar pel projecte elaborat per l’arquitecte Carlos Sáinz-Pardo, membre de l’assemblea, perquè planteja la intervenció per fases i sense necessitat de traslladar de centre la comunitat educativa.

 

Seguint el procediment que ens va indicar Imma Sánchez, l’assemblea enviarà un escrit argumentant la necessitat d’aquesta intervenció a la direcció territorial, al servei d’infraestructures de la conselleria d’educació, a la direcció general de política educativa i a la mateixa secretaria autonòmica.

 

Abans de nadal es farà públic el llistat de centres on es faran intervencions i de quin tipus seran.

València, 16 de novembre de 2015

Reforma Institut

Etiquetas:, ,