JORNADES COMUNITÀRIES SOBRE SALUT, ALIMENTACIÓ I TRANSICIÓ ECOSOCIAL

JORNADES COMUNITÀRIES SOBRE SALUT, ALIMENTACIÓ I TRANSICIÓ ECOSOCIAL

Vos esperem en aquestes jornades comunitàries sobre salut, alimentació i transició ecosocial que celebrem dijous 19 i divendres 20 d’octubre en diferents punts del barri de Russafa.

Són el resultat d’un treball comunitari molt enriquidor que hem desenvolupat al llarg dels últims mesos, on ens hem implicat un bon grapat d’associacions, col·lectius i equipaments públics per tal de pensar com treballar sobre aquestes qüestions des del barri de Russafa, en un moment en el qual treballar des de lo públic-comunitari per donar respostes a la crisi climàtica es torna més necessari que mai.

JORNADAS COMUNITARIAS SOBRE SALUD, ALIMENTACIÓN Y TRANSICIÓN ECOSOCIAL

Os esperamos en estas Jornadas comunitarias sobre salud, alimentación y transición ecosocial que celebramos el jueves 19 y viernes 20 de octubre en diferentes puntos del barrio de Russafa.

Son el resultado de un trabajo comunitario muy enriquecedor que hemos desarrollado a lo largo de los últimos meses, implicándonos un buen número de asociaciones, organizaciones y equipamientos públicos para pensar cómo trabajar en estas cuestiones desde el barrio de Russafa, en un momento en que trabajar desde lo público-comunitario para encontrar respuestas a la crisis climática se hace más necesario que nunca.