DEBAT I INAUGURACIÓ D’EXPOSICIONS DEL TREN

PASSEM PÀGINA! Dimecres debat i inauguració d'exposicions del tren.
¡PASEMOS PÁGINA! El miércoles debate e inauguración de exposiciones del tren.

 

 

Estimats i estimades, amics, amigues, socis i sòcies:

Hem aplegat a compartir les lluites pel tren arran que busquem un debat sobre l'alternativa ferroviària a la desmesurada obra de l'Estació de l'AVE, túnel passant i l'AVE a Castelló, de més de 5.000 milions d'euros i que justificarien la construcció de les 4 torres de 20 pisos al Parc Central.

Per això proposem aquesta xerrada debat, per a informar-nos, convidant a passar pàgina per una solució més viable i acord al futur des d'una triple crisi, sanitària, climàtica i energètica. DIMECRES 23 a les 19:00 h al nostre local.

Tot en el marc que en l'àmbit estatal s'està duent baix la campanya Tren i Clima, des de la Coordinadora Estatal del Ferrocarril i l'Aliança pel Clima.
Del 21 al 27 de novembre.
Per un tren que vertebre el territori i refrede el planeta.

Baix eixos paraigües albergarem durant dues setmanes dues exposicions:

  • “És l'hora del tren”, de la colla ecologista "La Carrasca d'Alcoi", d'Ecologistes en Acció. L'exposició nascuda de la defensa del tren Alcoi - Xàtiva amplia el foc i amb llums llargues el.labora un cant a la vida moderna, atrevida i encantadora de viure el tren.
  • I El Tren, una via a la utopia” de Joan Ramon Ferrandis, maquinista professional de tren, ens presenta diverses situacions a través d'elements ferroviaris. Un símil dels diversos trajectes vitals.

Que inaugurarem en acabar la xerrada amb un vinet de Camporrobles.

Estaran obertes menys els dimarts dissabtes i diumenges, des del dimecres 23 de novembre fins al dijous 1 de desembre.

Des de les 11:00 h fins a les 14:00 h. I les 18:00 h fins a les 20:00 h.

Estimados y estimadas, amigos, amigas, socios y socias:

Hemos llegado a compartir las luchas por el tren buscando el debate sobre una alternativa ferroviaria a la desmesurada obra de la Estación del AVE, túnel pasante y AVE a Castelló, de más de 5.000 millones de euros y que justificarían la construcción de las 4 torres de 20 pisos en el Parque Central.

Por eso proponemos esta charla debate para informarnos y pasar página por una solución más viable y acuerdo al futuro desde la triple crisis, sanitaria, climática y energética que atravesamos.

Tanto las exposiciones como el debate se enmarcan en una campaña de ámbito estatal, Tren y Clima, impulsada por la Coordinadora Estatal del Ferrocarril y la Alianza por el Clima desde el 21 al 27 de noviembre.

Por un tren que vertebre el territorio y enfríe el planeta.

Bajo esos paraguas, albergaremos durante dos semanas dos exposiciones:

  • Es la Hora del Tren” de la Colla Ecologista “La Carrasca de Alcoy”, de Ecologistas en Acción. La exposición, nacida de la defensa del tren Alcoi - Xàtiva, amplia el foco i con luces largas elabora un canto a la vida moderna, atrevida i encantadora, de vivir el tren.
  • y “El Tren, una vía a la utopía” de Joan Ramon Ferrandis, maquinista profesional de tren. Nos presenta diversas situaciones a través de elementos ferroviarios. Un símil de los diversos trayectos vitales

Que inauguraremos al final de la charla con un vino de Camporrobles. Estarán abiertas, salvo los martes, sábados y domingos, del miércoles 23 de noviembre al jueves 1 de diciembre, de 11:00 h a 14:00 h y de 18:00 h a 20:00 h.