Presentació dels llibres “(Tot) el que encara no saps de les marques” y “Les marques ONGD”

Miércoles 15 de noviembre, 19,30 h.
Presentación a cargo de su autora, Pilar Alfonso Escudero
Con la colaboración de la Librería Bernat Fenollar de Russafa

LECTURA. Presentacion de los libros 

“(Tot) el que encara no saps sobre les marques”, editat per Onada edicions, és un títol imprescindible. Irrenunciable no tan sols per a les prestatgeries dels adolescents, segment social molt vulnerable i permeable a les campanyes publicitàries,

Sinó també lectura recomanada per a tots aquells adults que saben que, de vegades, les marques realitzen la seua pròpia baixada als inferns. Això sí, molt ben presentada i embolcallada amb sofisticats missatges que actuen com atractius reclams, sovint, irresistibles.

Per a descobrir tot el que s’oculta darrere els cants de seducció de les campanyes de màrqueting de marques molt conegudes, aquesta és una lectura obligada.

Pilar Alfonso Escudero és catedràtica d’Educació Secundària i doctora en Comunicació Audiovisual pel Departament de Teoria dels Llenguatges per la Universitat de València.

Ha treballat a Vinaròs (IES Leopoldo Querol) i -des de fa més de vint anys- a Alaquàs (IES Doctor Faustí Barberà) i al Lluís Vives en l’actualitat.

Ha publicat diversos articles sobre la introducció del cinema i els mitjans audiovisuals en l’ensenyament secundari en revistes com ara Educació i Mitjans, Comunicar o Quaderns de Pedagogia, així com en les publicacions digitals Aulamèdia i 400 cops.

Amb els seus alumnes d’ESO i Batxillerat ha realitzat una dotzena de curtmetratges en vídeo que han participat en festivals escolars d’aquí i d’allà, i amb els que han obtingut diferents premis distincions.

http://www.aulamedia.org/wordpress/2017/02/que-saps-sobre-les-marques/

 

llibremarques